Kaks esimest nädalat kapedega

Kaks esimest kapenädalat on möödud ja ma pean küll ausalt tunnistama, et ebameeldivamaid pooli on rohkem kui meeldivaid, aga isegi kui see on öeldud, siis ma loomulikult saan aru, et asi on alles alguses ning ma ei saagi olla veel ära harjunud ning tulemusi on liiga vara oodata. Muidugi suudan nma nendega oma kaheksa kuud ära “kannatada”.

Kõige suurem ebameeldivus ei ole enam nende suust võtmine ja suhu panemine, sellega saan ma tõesti hakkama ilma peeglita nii nagu lubati. Kui midagi saaks probleemiks selles suhtes pidada, siis kindlasti seda, et nende suust ära võtmine on tüütu kui tahad näiteks seltskonnas koos laua taga olla. Ikka ju tahaks siit ja sealt ampsu võtta, midagi proovida, aga ma pean planeerima. Ma ei taha neid terve õhtu suust ära hoida, kuna öeldud on siiski, et neid tuleb 22 tundi suus hoida ja 5000 euroga ma riskima ei hakka. Samuti ei taha ma neid igal hetkel suust ära võtta, juba selle pärast, et teiste ees seda teha oleks ebamugav ning kogu aeg vannitoa vahet joosta ka ebamugav.

Leave a Reply