Suvaline pildipostitus vol 4 ehk suvi

Oi, kuidas ma armastan sellist suve ja kuumust. Muidugi kohati on tunne, et üldse ei jaksa midagi teha ja toas jahedas on ka hea olla, aga IGA KELL palun mulle selline suvi kui see tavapärane kehv suusailm. Eile kui aiamajas voodipesu vahetasin oli küll selline tunne, et oleks nagu infrapunasaunas, aga sellelgi oma plussid – võib olla higistasin end paar kilo kergemaks. Ok, nali – pärast läksin kastsin end jääkülma veega üle ja jälle oli hea olla. Terrassi peaks värvima ja aiamaja, aga selleks on natuke liiga kuum. Ja pealegi – ega töö jänes pole, et eest ära jookseb. Kaua seda kuumust ikka on, tulebki aeg maha võtta ja nautida.

Megamõnus suvi. Palju vahvaid sündmusi ja niisama chill. Suvalised klõpsud ja meeleolu ning mälestused.

2 thoughts on “Suvaline pildipostitus vol 4 ehk suvi

  1. Vaatan ja loen seda blogi siin ja tekkis küsimus, et kuidas teil perea rahaga on? Kas jagub v pigem ei? Kuhu ennast liigitate ja millest on puudus?

    • Ma ei oska vastata, on nii ja on naa. Puudus ei ole millestki, sest enamus asju,mis vajalikud, on sellised, mida rahas ei hinda. Kui aga mõelda ehitustöödele, mida tahaks teha, aiis kindlasti jääb rahalistest vahenditest puudu.

Leave a Reply