Suvaline pildipostitus

Kas teil on ka telefon pilte täis? Paar päeva tagasi oli mul telefonist vaja üks pilt leida (wifi paroolist) ja no kõikide nende koera, kohvitasside, lillede ja Ida piltide vahel oli seda suhteliselt võimatu leida. Siis veel terve hunnik igasugu meeme ja naljapilte, tööga seotud pilte ja screenshot´e mingitest veebilehtedest, kust lõpuks olen leidnud asja, mida olen pikalt otsinud. Mõnda aega tagasi oli mu telefon täis aiamaja pilte, nüüd sai vähemalt need ära kustutatud, sest leidsime õnneks ka ühe tootja, kust saame maja kätte juba 23. nädalal (jeeeiii!).

Ühesõnaga otsustasin õhtul telefoni natuke tühjendada piltidest ja nii see täiesti suvaline pildipostitus siia ka sündis. Eks see blogi ju natuke minu virtuaalpäevik/album on. Teinekord on päris lahe vanades postitustes sobrada ja avastada pilte, mis toovad uuesti meelde emotsiooni, mil pilt tehtud sai.

Sel aastal on ikka nii külm kevad olnud, et kui muidu on selleks ajaks anemoonid ammu ära õitsenud, siis nüüd tõstavad need alles pead. Nädalaid olen käinud kiikamas, et kas lõpuks ometi ja ei midagi, kuni selle nädalani. Ma ei tea, mis nendes lilledes nii erilist on, aga mulle nii meeldivad, absoluutselt ühed lemmikumad lilled. Läheks uuesti korjama, aga enam eriti ei julge (sest karu!)

Leave a Reply