Kiidulaul Kivisaarele vol2/A-m-a-z-i-n-g T-shirts

Nii umbes aasta aega tagasi kirjutas Marimell oma blogis No Art t-särkidest, et kes see loll särgi eest 49 eurot maksab. Ma pidin kohe vastu kirjutama, et mina maksaks küll, kui särk on kvaliteetne, sest üks lemmikumaid riideesemeid mu garderoobis on valge t-särk. Mul on neid elu jooksul olnud n+1. Mõned on vastu pidanud kauem, mõned vähem, aga valged t-särgid on mul kapis alati olemas olnud.

Kõigil neil on kippunud olema üks viga – nad venivad välja, eriti kaelused ja kui ma midagi vihkan, siis väljaveninud t-särgi kaeluseid. See on ka üks põhjus, miks ma enam ei ostagi paarieuroseid kiirmoe kettide t-särke. Nende kasutusaeg on umbes kaks pesukorda.

Kivisaare No Art särkide reklaam lubas, et särk on 100% puuvillast, pilt ei kulu ja mis kõige olulisem – särk ei veni välja. Minu No Artid on väga aktiivses kasutuses olnud aasta aega, pesumasinast käivad nad läbi 2-4 korda kuus. Võib olla isegi rohkem, ma ei loe väga kasutuskordi, aga kohvris on nad mul alati kaasas ja kui arvestada kui palju ma kohvri otsas elan ning et peale iga kandmist läheb t-särk pesumasinasse, siis võin julgelt öelda, et need on ikka väga aktiivses kasutuses särgid. Marekil sama – must kohvikupäevade t-särk on üks tema vaieldamatuid lemmikuid.

Ma ei valeta ega jäta midagi ütlemata, kui väidan, et Kivisaare t-särgid on parim leid t-särgi maailmas. Ei ole tuhmunud, värvist ära läinud, veninud ja kaelus on täpselt samasugune nagu siis kui need särgid endale saime. Proovisin Instas teha ühe väga lähedalt pildi kaelusest, minge vaadake, et ma räägin tõtt. Täiesti i-m-e-l-i-s-e-d särgid!

//

Around a year ago Marimell wrote about No Art T-shirts in their blog, wondering who would be stupid enough to pay 49 euros for a shirt. I had to reply them that I would pay IF it is quality shirt. One of my favorite item of clothing is a white T-shirt. I have lost counting how many of them have I actually had. Some have lasted longer, some not, but I always have had white t-shirts in my wardrobe.

 So far they all have had similar fault – they stretch, specially the neck area and if there is something I hate, it is stretched neck on a t-shirt. This is why I no longer buy t-shirts that cost couple of euros. They are okay to use for only couple of wash times.

 Kivisaar promoted his No Art shirts to be made 100% of cotton, that the picture will not fade and most importantly – it will not stretch. I have worn my No Art shirts actively for a year now, I wash them about 2-4 times a month, maybe even more. I really don’t count how many times I have worn something, but I always have them with me in my suitcase. Knowing how much I travel and that after every trip they go into the washing machine, I can say for sure, they have been in active use. It is the same with Marek’s shirts – the black t-shirt from the homecafédays is undeniably one of his favorite.

 I am not lying or leaving nothing unsaid, but t-shirts by Kivisaar is the best discovery in the world of t-shirts. They don’t fade, loose out in color, stretch and the neck is exactly like brand new. I tried to take a closeshot of the neck in my Instagram, go and see that I am telling the truth. Really, a-m-a-z-i-n-g t-shirts.

 

4 thoughts on “Kiidulaul Kivisaarele vol2/A-m-a-z-i-n-g T-shirts

  1. Kvaliteet kvaliteediks, aga mulle isiklikult ei meeldi riideesemed, mille fassaadile on trükitud selline suur neljakandiline larakas. Loodetavasti ei ole see Kivisaar särkidel vähemalt selline vastik kummine… Ja ma ei tea ka ühtegi inimest, keda selline riideese kaunistaks. Jääb kahjuks ära.

    • Ei, see pole kummine, see on trükitud ja sp ka väga ilus, ei mõju “lärakana”. Erinevalt nendest kummilatakatest, mida sa silmas pead.

  2. Kuidas sa nii teed, et valgetele T-särkide kaenlaalustele neid hirmsaid kollaseid higiplekke ei jää?

    • Ma ei oska sellele kuidagi vastata, ilmselt ei ole see kunagi probleem olnud. Mind ajab higistama sünteetika, aga kuna pluusid lagunevad peale paari pesu ära, siis pole probleemi. Puuvilla jm sarnase materjaliga pole higistamise probleemi

Leave a Reply