Asjad, mis mulle meeldivad

Sõidame Norra poole, mul oli kiiresti vaja teha üks makse, pole probleemi, lükkad telefonis sisse hotspoti ja teed mobiilis mobiil-id´ga makse. Täitsa lõpp, kuidas mulle meeldib mobiil-id, teeb elu nii lihtsaks. Järgmisel hetkel leidsin ma end mõtlemas suvalistele asjadele, mis mulle meeldivad.

  1. Telia Skandinaavia mobiilipakett. Saan rahulikult netis surfata ja hotspoti teha, ei pea muretsema, et kas on või ei ole internetti ja samas ei maksa end vigaseks. Hea kindel kuutasu ja elu on palju lihtsam. Eelmisel aastal kui emmega mägedes seiklesime, oli mul hullult palju tööasju teha, aga pea mitte kusagil ei olnud internetti. Olin sunnitud oma internetti kasutama. Ja muudkui sain sõnumeid “olete ületanud kuumahu, tellige juurde”. Nüüd juhtub seda harva.
  2. Mobiil-id. Geniaalne leiutis. Ma kasutasin veel aasta alguses pinkalkulaatorit ja pidasin seda piisavaks. Ajas asja ära küll, aga mobiil-id on lihtsalt geniaalne.
  3. Alexander Ling sinine kleit. Armas Anu tegi selle täpselt mulle ja see on ilma liialdamata olnud terve talvehooaja mu lemmikkleit. Ma vist kannan selle ribadeks, sest nii mugavat kleiti ei ole mul peale oma vana Hugo Bossi kleiti olnud (aga see ei lähe mulle enam loomulikult selga). Mulle meeldib ka mõelda, et see on mu õnnekleit. Olen seda kandnud kahel väga olulisel kohtumisel ja mõlemad on lõppenud minu jaoks väga positiivselt.
  4. Lendav taldrik resto. Ma olen palju kuulnud, et seal ei ole hea India toit ja need, kellele sealne toit meeldib, ei tea mitte midagi India toidust. Tunnistan ausalt, ega ei teagi väga palju, aga mulle lihtsalt meeldib see koht. Seal on alati superteenindus, Idaga on seal hea käia, toit maitseb ning taskukohane on ka.
  5. Käisime sõbrannaga mõni nädal tagasi Fafa´s pitat söömas. Halb ei olnud, aga hea ka mitte. Sõbranna kiitis Papa Joe´d. Nädal hiljem sattusin venna õega sinna falafelit (inside joke´ina loen ma seda hetkel soomepäraselt) sööma ja nüüd kiidan ise ka. Tahate head falafel-kogemust, minge sinna!
  6. Padise mõis. Sest lihtsalt kodulähedal ja nii mõnusa atmosfääriga.
  7. Kõue mõis. Minu vaieldamatu lemmikkoht Eestis. Mulle meeldib see traditsioon Ida sünnipäeva seal pidada. Selline mõnus peretraditsioon, puhas kvaliteetaeg.IMG_3230.JPG
  8. Autosõit. Kuigi ma armastan jalutamist, rattasõitu ja mulle meeldib ka ühistransporti kasutada, siis ma ei kujutaks elu ette ilma võimaluseta istuda vajadusel autosse. Ja sõita. Kasvõi Norra. Saksamaale. Itaaliasse.
  9. Norwegian. See lennufirma. Head piletihinnad, mugav ja meeldiv. Pole siiani hilinenud ka.
  10. Lilled. Ma olen täielik lillehull. Mul peavad kodus pidevalt lilled vaasis olema. Seepärast on kevad ja suvi ikkagi mu lemmikaastaajad. Tasuta lilled. Igal pool. Isegi umbrohi sobib vaasi panna ja on ilus.IMG_6650

Leave a Reply