Hiiumaa kohvikutepäevad X No Art

Kas pole teinekord naljakas, kuidas üks asi viib teiseni. Mäletate, Marimell kirjutas mõni aeg tagasi, et kes see loll ostaks 50 euro eest t-särgi ja mina omakorda kirjutasin, et mina oleks see loll.

Igatahes jõudsid minuni kaks No Art t-särki just päev enne seda kui olin jälle Hiiumaale kohvikupäevade koolitusele minemas. Kuna särgi kvaliteet oli (on) tõesti suurepärane, tekkis meil mõte, et mis oleks kui uuriks, kas nad ei tahaks meiega koostööd teha, et valmiks ametlik Hiiumaa kohvikupäevade t-särk.

Võtsin kohe Alari Kivisaare telefoni otsa ning peale mõningaid edasi-tagasi kirju ja kõnesid, saan ma täna teile tutvustada  koostööö ahjusooja tulemust – No Art X Hiiumaa kohvikupäevad “special edition” t-särki.

thumbnail_hkpxnafbbsuurus

Särk on e-poes müügil hinnaga 39 eurot (tavahind 49 eurot) kuni 6.augustini. Ehk siis, seltsimehed, kiirustage!

 

Leave a Reply