Need mõttetult kallid Kivisaare särgid

Ehk siis läks nii, et sain endale kaks No Art t-särki ja rohkem õigemal ajal ei oleks see juhtuda saanud. Ma olin just Norra minemas ja kohvrisse saavad alati esimesena pakitud t-särgid. Seekord oli mul neid kaasas kolm. Päisepildil olev Vogue t-särk, Moods of Norway t-särk ja No Art t-särgid.

See Vogue särk on pikalt olnud mu lemmiksärk. Kahjuks on see ilmselt väga kehvast materjalist (ma ei tea enam millest, sest olen sildid seest ära lõiganud), sest ta on täiega ära veninud. Ehk siis kahjuks on see lemmiksärk nüüd kodusärk. Ma reaalselt ei kannata särke, mille kaelused välja venivad. Juba viimane reis kinnitas, et see ei ole enam kandmiskõlblik väljaspool hyttat või Ussipesa.

Moods of Norway t-särk on tõeliselt mõnus. Ma ei tea, mis “lyocell” eesti keeles on, aga ma loodan siiralt, et ma ei eksi, et see on mingi ökomaterjal, mis hingab. Seljas ülimugav ning mõnus. Ei veni ka ega kortsu. Mul on muidugi Moods of Norway suhtes üldse raske olla objektiivne, sest tegu on ühe mu lemmikbrändiga. Mulle meeldib nende lugu, nende konseptsioon, nende disanerid, nende logo, nende… ühesõnaga mulle lihtsalt meeldib tohutult Moods of Norway!

 

doc_121_6_v2.png

Ja lõpuks “paljukirutud mõttetult kallid” Kivisaare t-särgid. Ma olen neid nüüd kandnud, kohvrisse visanud, pesnud, kandnud ja julgen öelda, et tegu on ühtede parima kvaliteediga t-särkidega, mida ma omanud olen. Ma oleksin arvanud, et särgid on palju õhemast materjalist, kuid tegelikult on päris paksud. Jällegi arvasin ma korraks, et äkki on see kuumal suvepäeval miinus, et ehk ajab higistama (kuigi tegu on 100% puuvillaga), kuid no ülihead särgid on. Ma ei tea, kuidas neid pilte särkidele trükitakse, aga on ilmselge, et ka siin pole kvaliteedi pealt kokku hoitud.

Seega, jah, mina oleksin küll see “loll”, kes maksaks t-särgi eest 40-50 eurot:) Mul on ammu möödas see periood, et “rohkem ja soodsalt”, sest no milleks kulutada raha asjadele, mille ma kohe minema viskan teistpidi. Mu Lacoste tennised on näiteks neli aastat vanad ja alles nüüd on nad reaalselt ribadeks kantud, aga ma kannan neid ikka veel, sest ma keeldun suvalisest Aliexpressist ostmas 10 euroga uusi ja ägedaid, aga üleliigset 90 eurot mul hetkel pole. Siis lihtsalt ootan kuni ühel hetkel on.

19964767_1444174305621109_1137015746_n

19964962_1444174335621106_412297675_n

 

6 thoughts on “Need mõttetult kallid Kivisaare särgid

  1. Lyocell on materjal, mida valmistatakse keemiliselt töödeldud ja valgendatud puidumassist või ka taaskasutatud paberist, täpsemalt tselluloosist toodetav kiud, mida saadakse derivaate moodustamata orgaanilistes lahustites lahustatud tselluloosi ketrusprotsessil

  2. Pingback: Hiiumaa kohvikutepäevad X No Art – estonianwithabackpack

  3. Pingback: HIIUMAA KOHVIKUTEPÄEVAD X NO ART – estonianwithabackpack

Leave a Reply