Mind ei saa enam reisile lasta

…vähemalt nii ütles Marek kui ma eile koju jõudsin.

Selles mõttes olin ma temaga nõus, et ma olin eilseks läbi nagu Läti raha. Hmm, sellist väljendit üldse tohib kasutada või on see Läti suhtes solvav ja ebaviisakas? Vabandan siis ette juba, aga mis sa teed kui olen juba nii palju vana, et kasutan mingeid lapsepõlvest külge jäänud väljendeid mõtlemata kas see võiks ka kellelegi solvav olla.

5 thoughts on “Mind ei saa enam reisile lasta

  1. Mis sa jamad?
    Mul pole ühtegi errorit… Raputa see fake koroona nüüd maha, muidu meid ei lasta enam reisile kahekesi…
    Kiiret tervist ja värki!

  2. mul oli koroona täpselt samade sümptomitega. Alguses läks hääl lihtsalt TÄIESTI ära. siis peavalu ja lihased. süda paha. siis külmavärinad ja palavik. Ma soovitan soojalt lebotada ja puhata, ma vist tegin selle vea, et võtsin seda ülejala ja kergelt. ja hakkas vinduma. mõned päevad hea ja siis mõned jälle paar-kolm päeva jube s***. Seega, tagantjärele ma oleks kehale nädalakese vähemalt korralikult puhkust andnud. Ma ei tea, kas see oleks päästnud, aga mu arust see “vindumine” kestab teataval määral siiani ja nüüd juba üle kuu möödas.

    • no sama viga olin tegemas, et rohud peale, liikuma… kolleeg siis luges sônad peale, et kas ma tahan vindumist ja tüsistusi või teen rahulikult kodust arvutist asju ja saan terveks päriselt.

Leave a Reply