Kui Norras auto laadimisega hakkama ei saa, siis ei saa elus millegagi hakkama – vähemalt nii teavad netikommentaatorid

Seda postitust ei tasu avada ühelgi inimesel, kes on elektriauto usku või kes tahab mulle nõu anda, kuidas elektriautot on nii mugav omada, lihtsalt peab oskama planeerida ja veel vähem neil, kes tahavad öelda, et kui Norras laadimisega hakkama ei saa, siis ei saa elus millegagi hakkama.

Sest see postitus on täis puhast frustratsiooni sellest, kuidas elektriauto mul kogu eilse päeva p***e keeras. Lausa nii, et tegelikult olen ma jätkuvalt pahas tujus. Aga võib oleks teie ka, kui te oleksite suurema osa eilsest päevast üritanud üht paganama elektriautot laadida.

2 thoughts on “Kui Norras auto laadimisega hakkama ei saa, siis ei saa elus millegagi hakkama – vähemalt nii teavad netikommentaatorid

 1. Õnneks enda 2,5 nädalat elektriautogasuvel euroopas läks valutumalt, aga kui aus olla, siis on ikka tüütu isegi kiirlaadija juures 20- 30 minutit oodata. Need punktid pole just kõige huvitavamtesse kohtadesse paigutatud. Planeerima peab ka, minule kellele meeldib spontaansus ka teel olles , on laadijatega arvestamine vahel ikka frustreeriv.. Rendiautod võiks ju panna kõigi laadimispartnerite kaardid autosse ja siis arveldada. nendega vms Ütleme, et on veel arenguruumi mugavuse , kasutajasõbralikkuse osas. Kodumaal tiksuda pole suurt probleemi..

  • Jah, olen sinuga sama meelt. Ma olen ka spontaanne reisija, aga elektriautoga seda harrastada (veel) ei saa ja reisil tahaksin näha ilusaid kohti, teha peatusi teele jäävate muuseumide/kirikute jm juures, mitte tanklates.
   Ja kuidagi tôesti rendifirmad vôiksid lahendada selle murekoha, et välismaalane saaks autot laadida igal
   pool.
   Ma ei ole elektriautode vastu, aga arenguruumi on ja reisidel enam kindlasti el autot ei vali. Kodus punktist a punkti b sõitmisel, kus tean, kus laadijad, et nad töötavad jne, on muidugi ok:)

Leave a Reply