Koolikoti jahil

Ajalehed-ajakirjad ja erinevad netilehed on esimese septembri eel täis soovitusi, milline koolikott lapsele osta. Üks kõige rohkem kuuldud soovitus on, et “kindlasti tuleb mõelda koti ergonoomilisusele, mahutavusele ja vastupidavusele. Samuti peaks see olema investeering mitmeks aastaks ehk lapse kasvuga kaasas käima.”

Esimesel kooliaastal viisin mina ka Ida vaatama koolikotte, mis oleksid ergonoomilised, et õlapaelad oleks õige laiusega, et oleks sahtleid ja tugevdus ja mida kõike veel. Vaatasin neid 100+ eurot maksvaid ranitsaid ja mõtlesin, et see tuleb osta, sest investeering ja mitmeks aastaks ja… Lõppes tookord valik 30eurose koolikotiga Maksimarketist. Kusjuures väga korralik, heast materjalist ja tugev kott oli. Olekski ilmselt mitu aastat vastu pidanud, aga maitse muutus aastaga ja teise klassi tuli uus kott osta.

3 thoughts on “Koolikoti jahil

  1. Need ergonoomilised kotid on juba tühjana rasked 😉
    Meie ostsime tavalised ja norm hinnaga,tüdrukud käisid 6 aastat. Iga kevad pesin pesumasinas ja täitsa tip top.
    Sel aastal ostsin uue( eale sobivama😂).

    • ma olen ka môelnud, et need päris ergonoomilised ranitsa tüüpi on ju ka tühjana rasked, aga samas ma päriselt pole süvenenud, et miks ja kas jne.
      ma vanemana eelistaks kôva seljakotti, sest ma ei suuda neid kortsus vihikuid näha, aga samas on mul tunne, et ega kott midagi ei pààsta kui laps asjad suvakalt kotti viskab niikuinii🤔

Leave a Reply