Lugu sellest, kuidas näljane kass meid koju tagasi kutsus

Jaaninädalavahetus. Saaremaa. Istume rahulikult õhtusöögi lauas, naudime ilma ja head seltskonda. Mõnus on. Ja siis helistab G4S, et Ussipesas on häire. Esimene mõte on loomulikult, et kass tuli teiselt korruselt alla. Teine mõte paratamatult, et meil puhkavad turistid on midagi korda saatnud. Inimloomus ja kogemused, ei saa ette heita, et tekivad kõhklused. Kahtlusi pole, aga kõhklused küll.

Esimese hooga palume patrullil mitte kohale sõita. Kahtlustame ikkagi kassi. Aga ta ju ei käi kunagi alumisel korrusel? Aga kui ikkagi on midagi valesti? Miks turistid ei helista? Kas neid lärm ei sega?

2 thoughts on “Lugu sellest, kuidas näljane kass meid koju tagasi kutsus

    • no meie omal ilmselgelt oli viha selle ühe korra eest kui ta kl 6.50 asemel 6.51 süüa sai hommikul ja nüüd maksis kätte, et lausa KAKS toidukorda pidi krõõbikutest toituma

Leave a Reply