Miks torukübara ja õllekõhuga ärimees naiseksportööri sellise üleolekuga suhtub?

Teate, ma täiesti mõistan, et blogi põhjal olen ma täitsa saamatu ja ma üldse ei imestaks kui mõni inimene tuleks minuga rääkima üleoleval toonil. Enda loodud kuvand mul, ise loodud, hästi loodud. Mõnikord ikka mu sõbrad ja tuttavad küsivad, et see kõik ju mõjutab mu tööd, et kes sellist ullikest tahab tööle võtta. No ma ei tea, siiani on hästi läinud, on tahetud, ju siis ei valita blogikuvandi vaid tulemuste järgi. Ja ma julgen öelda, et nii ühtteist on ära tehtud ja häbenema ei pea.

Mis mind aga paneb imestama on tähtsate välismaa onude suhtumine. See on kohati nii üleolev, et mul jääb küll tunne, et nad loevad mu blogi läbi google translate´i, arvavad, et ma olen töökohtades nö sotsiaalprojekt, noh et igas töökohas peab olema üks veidike taandarenguga isend tööl ja siis tulevad nemad. Aitavad vaesel ullikesel võõral turul hakkama saada. Nemad nimetavad seda aitamiseks, mina nimetaks seda ärakasutamiseks. St sooviks ära kasutada.

Leave a Reply