Eksportööri glamuurne elu

Me sõbrannaga organiseerime üht workshop´i. Liiga vara on sellest lähemalt rääkida ja kes teab, kuidas see üldse läheb, aga oleme pidevalt arutanud, et kui me ise pole pakutavate workshopidega rahul, siis kõige lihtsam on kritiseerida, me siis nüüd püüame ise paremini teha. Eks näis.

Eelmise aasta sügisel käisime koos Norwegian International Enterpreneurship Conference’il, kus teiste esinejate seas astus üles ka inimene, kelle ametinimetus on “Chief Failure Officer at Institute of Brilliant Failures” ja teate kui värskendav oli kõikide nende fa-fa ja edulugude kõrval kuulata seda, kuidas inimene julgustas ka oma vigasid jagama, sest vigu me teeme, teeme veel ja veel ja veel ning kas me just nendest ei õpigi?

One thought on “Eksportööri glamuurne elu

Leave a Reply