Meelik Eurovisioonile?

Ma olen jätkuvalt see inimene, kes elab kaasa Eesti Laulule, Eurovisioonile, jälgib tulemusi, mõnikord isegi haarab telefoni ja hääletab. Selline vanakool. Ja päris tihti leian ma sealt ka muusikat, mida kuulata. Ka hetkel kuulan ma autoga tööle sõites Eesti Laulu (pool)finaliste. Mu meelest on seekord päris paras ports kuulatavat kraami.

Samuti meeldib mulle lugeda ja vaadata, keda peetakse favoriidiks, kellele antakse hääli. Üks toredamaid edetabeleid on “Ringvaate” oma. Minu jaoks. Eile või üleeile selgus sealne artistide endi lemmik. Meelik. Ma olin sellise tulemuse üle üllatunud.

2 thoughts on “Meelik Eurovisioonile?

  1. Ma olen ka andunud Eesti Laulu ja Eurovisooni jälgija. Ka hääletan.
    Kuigi, sel korral mul tegeilkult vahet pole, kes võidab/läheb, aga tore on vaadata ja kaasa elada. Mõnus ootus.
    Andreas tuletab mulle meelde toda Portugali poissi ja lugu, mis mõned aastad tagasi võitis. Selline kuskil omas maailmas, soe ja südamlik.

    Ja Ellip oleks võinud tõesti Elysa asemel finaali saada. Mu meelest on Elysa samuti jube puine ja igav.

    • Just. Elysa on lihtsalt igav. Aga noh saadet vaatan ja elan kaasa niikuinii ning lõppkokkuvõttes pole vahet, kes läheb, palju lahedaid esitlusi sel aastal mu meelest

Leave a Reply