See hetk kui lõpuks 1+1 kokku paned

Kas teil on ka nii, et mõnikord juhtub midagi, millest täpselt aru ei saa, et mis siis nüüd juhtus. Et midagi nagu läks valesti, aga ei saa aru, mis. Saad aru, et justkui peaks see sinu süü olema, aga päriselt ei saa aru, kuidas. Lõpuks unustad selle ära, aga samas see ikka hinges kripeldab ja tahaks nagu mõista.

Minuga juhtub üsna tihti nii. Ma ei teagi, mida see minu kohta ütleb, ilmselt ikka midagi ütleb, aga see selleks. Mõnda aega tagasi juhtus see jälle ja kuigi otseselt sellele enam ei mõtle, siis veidike paha tunne on ikka sees olnud, et oota, kuidas ma selle siis seekord ära rikkusin. Nädalavahetusel oli mul sõbranna külas ja kuidagi läks jutt ka selle teema peale. Hakkasin talle rääkima, miks see mind häirib, aga kohati on mul endal ka tunne, et ma kujutan asju ette ja nii võtsin ma ette vanad sõnumid, et need talle sõnasõnalt ette lugeda, et tema arvamus saada.

Leave a Reply