Rsk, kus ma solvusin!

Reaalselt ma mõnikord mõtlen, et mehed peavad olema teiselt planeedilt, sest kuidas kurat nad muidu nii jobud saavad olla. Vähemalt minu oma. Muidu nagu normaalne mees, aga kohati vihastab mind nii välja oma lollustega.

Või siis solvab. Eile oli üks sellistest päevadest.

8 thoughts on “Rsk, kus ma solvusin!

  1. Ja olgem ausad, kui mees teeks asju, mida ta varem teinud pole, pooltel juhtul ütleks kaasa sama, et kas sul on tekkinud silmarõõm…? 🙂

    • Pole kunagi selle peale mōelnud kui aus olla, aga tõenäosus on olemas:) lihtsalt hetkel ma ju ise olin kurb ja siis selline nätaki kommentaar tegi veel kurvemaks:(

  2. Minu kõrvale see kõlas nagu kompliment 😀 Et niimoodi hoolitsed enda eest, kas sul keegi teine v. Arvan, et kuna ise olid ebakindel uue soengu pärast, siis võtsid ka isiklikumalt.

    • Noh seda kindlasti et ise ebakindel ja seepärast võtsin isiklikumalt, võimalik et see OLI komplimendina mõeldud, aga kolas nii lollilt, sest kas enda mehe voi iseenda parast ei voiks hoolitseda? Ja see uksest-aknast keskeakriisi pähe maarimine trenni pärast ajab natuke juba iiveldama🤪

Leave a Reply