Mõnikord mulle tundub,et ma olen ebaõiglane

Mõnikord mulle tundub, et ma olen ebaõiglane ja teen liiga või keskendun vaid negatiivsele. Jätan sellega vale mulje. Ma ei taha seda tegelikult, aga no me (olgu ma, ei üldista) kõik teame, et ilusaid ja häid asju kipume me võtma iseenesestmõistetavalt. Negatiivne jääb meelde.

Ma tahan selle vea parandada.

2 thoughts on “Mõnikord mulle tundub,et ma olen ebaõiglane

  1. Väga õige suhtumine,otsi igas päevas miskit head!
    Lapsed on oma tegemistes ” vabad”. Neil enamasti puuduvad sellised pinged/ hirmud,et issand,äkki ma tantsin valesti jms.Täiskasvanuna me ei oska või ei julge olla vabad. Nt.alkot tarbinuna on julgus olemas või siis kaovad need” piirangud” meie peas.
    Aga armas lugemine,kaunist päikselist nädala lõppu!

    • Jaa, lapsed õpetavad meile ikka väga palju, just seda vaba olemist. Poleks uskunud ausalt, aga laps aitab ka endal need pidurid maha vôtta ja nähagi asjades head.

Leave a Reply