Minu suurim hirm ja eneseületus

Ma ei tea, kas te teate, aga ma kardan kohutavalt nii vett kui paadisõitu, paatide all pean ma silmas isegi suuri Tallinki laevu. Ja kas teil on ka mõnikord tunne, et kuulete kedagi oma hirmudest rääkimas ja samastute 100%. Mina jäin täna ühe oma lemmik instagrammeriga rääkima kui ta jagas oma hirmusid vee ja lapse ujumisega seoses ning mõistsin absoluutselt iga tema sellel teemal. Kui ma muidu võtan asju üsna suvalt, siis vesi on üks nendest asjadest, mis paneb mu “võtan asju suvalt” -suhtumise proovile.

Kui aus olla, siis ma ei tea, kust mul need hirmud on tulnud, aga vett olen ma alati kartnud. Ma oskan hädapäraselt ujuda, käin hea meelega vees solistamas ja spaas, aga mitte kunagi ei lähe ma vees kaugemale kui et varbad ulatuvad põhja. Mul on veega armastan-vihkan suhe. Ida ja Marek on seevastu hoopis teisest puust. Nemad armastavad vett, paate, laevasõitu ehk kõike seda, mida mina kardan.

Leave a Reply