Lugu sellest, kuidas me koristamise pärast PREP koolitusest loobusime

Tormasime eile peale tööpäeva koju, istutasime end köögiaua taha, et PREP koolitusest osa võtta, aga kuna olime natuke vara valmis jõudsime me hakata olmest rääkima. Minu lemmikteema. Ma lähen suht alati närvi kui me sellistel teemadel rääkima hakkame.

Järgmisel nädalal pean ma Norras olema ja Marek oli pahane, et ma temaga ei ole seda arutanud, sest tal on hambaarst ja uus töö, kus pole veel asendajat. Mina jällegi tundsin, et mulle tehakse liiga, et pean end süüdi tundma, et armastan oma tööd ning selle juurde kuuluvad ka lähetused. Esimese hooga tundsin ma, et tahaks kaklema hakata, ründama, aga mõtlesin algavale koolitusele ja sellele, mida olin õppinud ning jäin vait. Kuulasin.

4 thoughts on “Lugu sellest, kuidas me koristamise pärast PREP koolitusest loobusime

  1. “Eelmises elus” sai kahte tuppa vedeltapeet pandud, algus oli raske, pärast läks ludinal. Mida suurem eelnev (laus)pahteldamise kogemus on, seda lihtsam. Ja vähemalt sellel segul, mida ma kasutasin, oli etteantud vee kogus siiski mõnevõrra suhteline, tunde järgi timmisin segu töötavaks.

    • Aga kas see vastab tõele, et aluspind ehk sein siis ei pea olema korrektne ja viimistletud, et voib lihtsalt kipsile selle vedeltapeedi panna? Voib peab ikka mingi primer/muu kiht all olema? Mulle igatahes tundus, et on täiesti huvitav ja lihtsam lahendus kui lauspahteldus. Marek vihkab pahteldamist ja lihvimist ja siis need tööd venivad;)

      • Issand, see oli nii ammu, aga minu meelest peab mingi krunt või niiskustõke (viimane tundub loogilisem?) all olema, sest see tapeedisegu on peale pannes päris vesine ja vastasel juhul leotaks kipsplaadi lihtsalt läbi? Igasugu ebatasasusi jm tasandab küll kenasti ja lõpptulemus ei näita aluspinna vigu välja nagu värv. Uuri kindluse mõttes ostes täpselt üle, mis ja kuidas, töövahendite osas ka.

Leave a Reply