Veelkord Napsie madratsist. Ausalt.

Ida toa valge lahtikäiv voodi läks mingi hetk katki, st seda ei saa enam lahti tõmmata ja me tõstsime tema tuppa teise voodi. Teine voodi käis lahti, ent selle miinus oli see, kui tahtsin Idaga koos mugavalt multikat vaadata, pidin selle lahti tegema, aga laiskus. Eile tõstsime valge voodi tagasi, sest ega seda ei peagi lahti tegema. On mugav ja mõnus lösutamiseks ja teleka vaatamiseks ning piisavalt suur kui Ida seal magada tahab või mina või ükskõik, kes ööseks jääb.

 Allalaaditud fail.png

Vaatasime eile multikaid ja Ida avaldas soovi, et tema magab oma mängumajas, aga et jäägu mina ka tema tuppa magama. Pole probleemi, voodi on ju mugav. Mugav-šmugav mai äss! Saate aru, see voodi on meil olnud vähemalt kuus aastat ja ma olen selles voodis maganud n+1 korda ja veel kuu aega tagasi ei oleks ma selle voodi kohta midagi öelnud, AGA…

siis sain ma kingituseks Napsie madratsi. Ma saan aru, et teeb skeptiliseks kui korraga mitmed blogijad hakkavad seda taevani kiitma, tahate ma räägin teile nüüd ausalt, mis ma sellest madratsist arvan. See madrats on mu pekki keeranud! Kõigest kuu ajaga! Ehk siis ma ärkasin eile öösel sada korda, et leida sobivat asendit, mulle tundus, et mu selg valutab ja ma pean end ringutama, pulksirgelt lamama, asendit muutma, sest mul oli ebamugav magada. Ma ärkasin väsinuna. Tööl olles tundsin ma, kuidas mu selg valutab. Kohe täiega valutab. Ma ei suuda ise ka uskuda, et ma varem aru ei saanud ega tundnud kui kehv selle voodi madrats on. Selles mõttes, et seljavalud on mul ikka olnud, aga ma seostasin seda kuidagi hoopis teiste asjadega.

Mulle ausalt meeldib aegajalt Ida toas magada (vihjeks võin öelda norskamine;), aga ma enam ei taha juuu…Meie uus madrats magamistoas on nii paganama hea, et minu pärast öelge, et ma kõlan nagu teleturg, aga käsi südamel – ostke see madrats ja te ärkate hommikul väljapuhanuna, teie ööuni on kvaliteetne ja te saate aru, mida tähendab kui madrats kohaneb su kehaga. Sooduskoodid said vist eilsega otsa, aga päriselt noh…ma lihtsalt soovitan.

img_5691

One thought on “Veelkord Napsie madratsist. Ausalt.

  1. Pingback: Kõige hubasem nurgake – estonianwithabackpack

Leave a Reply