Miks ma ei või aluspesus ringi käia? //The difference between lingerie and swimwear?

Mul on üks kiiks, kui seda nii võib nimetada. Mulle meeldib kodus aluspesus ringi käia. Marek kutsub mind liputajaks, aga olgem ausad, kui on selline palavus, siis pole väga palju asju, millega palav ei oleks. Samas, ega ma vaid palava ilmaga aluspesus ringi ei lippaks.

Kutsuks ta mind liputajaks ka siis kui ma käiks ringi ujumisriietes? Äkää. Ta ütlebki, et pangu ma ujumisriided selga.

Olude sunnil – mul ei ole ujumisriideid, sest ühtäkki jäid kõik väikeseks/läksid koledaks/ei meeldi mulle enam, olen ma terve see suvi käinud ujumas aluspesus. Ma olen piisavalt laisk, et oleksin endale uued suutnud muretseda. Pealegi ma tahan nüüd trikood. Norras laenasin sõbrannalt trikoo ja kui ma siiani arvasin, et trikood on mutilikud, siis puhkus pani mind oma arvamust muutma. Trikoo muudab palju enesekindlamaks. Varjab sealt, kust vaja ja muudab saledamaks. Ma tahan endale nüüd korralikku ja ilusat trikood. Soovitused teretulnud. 

Ning ma jäin  mõtlema, et mis vahe on  tegelikult ujumisriietel ja bikiinidel selles mõttes, et ühes ringi käies tunneme end ebamugavalt ja teises käime vanalt rannas ringi ilma häbi tundmata. Sest miks peaks eksju? Ujumisriietes ringi jalutamine on täiesti normaalne. Aga kui keegi satub meile ootamatult külla ja ma aluspesus mööda aeda ringi silkan, jooksen ma kohe end riidesse panema. Sest nii ei sobi ju. Samas võin ma ausalt öelda, et mu aluspesu on palju katvam kui mu bikiinid seda olnud on.

Ühtlasi võin teile soovitada oma uut lemmikut. Need aluspüksid on iiiiiiiiimelised. 94% viskoosi ja nii mugavad, et jalast ei tahaks äragi võtta – peaks seitse paari selliseid soetama. Vähe sellest. Ujuma saab ka nendega nii minna, et ei tundu, et oleks päris alasti või ebasobivalt aluspesus. Aga öelge palun, mille poolest see komplekt erineb bikiinidest? Katab täpselt sama palju.

37977775_1840611375977398_4343420982434725888_n

I like to go around in my underwear at home. My husband calls me an exhibionist, but let’s be honest, with this heatwave there are not much things to wear without melting. 

Would he call me an exhibionist if I walked around in swimsuits?Nope. He says put on your bathing suit. 

Due to the circumstances – I have no swimwear,  all of a sudden everything was small / ugly / I didn´t like them, I’ve been swimming in my underwear. I’m lazy enough to by a new one.  Besides, I want a bathing suit now. I borrowed a swimsuit in Norway from a friend, until now I thought the one piece bathing suits were for old ladies, the holiday made me change my mind. Onepiece bathing suit made me much more confident. Hides what it is needed and makes me slimmer. Now I want a nice and beautiful one piece bathing suit. Suggestions are welcome.

And I found myself hinking about what´s the difference in unerwear and bikinis in the sense that when walking around in first we feel uncomfortable and in the second we go to the beach without being ashamed. Why should we be ashamed? Walking around in swimsuit is  normal. But when someone visits us unexpectedly and I walk around the garden in my underwear, I’ll run into the house to find clothes right away. It is not appropriate to be seen in underwear. At the same time, I can honestly say that my underwear covers more than my bikini ever has.

At the same time, I can recommend your new favorite. These knickers are so nice. 94% viscose and so comfortable. And eben more. You can swim in them without feeling naked or inappropriate in underwear. But please tell mewhat is the difference from bikini? Covers exactly as much.

 

 

7 thoughts on “Miks ma ei või aluspesus ringi käia? //The difference between lingerie and swimwear?

  1. https://www.lindex.com/eu/lingerie/swimwear/7715266/Swimsuit/

    Kvaliteetne materjal ja õmblused; kahekordne riie nii ees kui ka taga; paelasid saab kanda risti või paralleelselt, õhukesed rinnapadjad eemaldatavad.

    Aga olen sarnaseid mõtteid mõlgutanud, et mis vahet on pesul ja bikiinidel. Ilmselt muidu väga polegi, aga kui on väga pitsiline/läbipaistev pesu, siis oleks küll imelik nendega rannas olla. Pluss spets ujumisriided ikkagi mugavamad, materjal kiiresti kuivav ja ei veni imelikult välja märjaks saades.

Leave a Reply