Palun peatage see barbaarsus!/ Stop these animals being hung, burned, skinned, boiled, torched, beaten…ALIVE

HOIATUS! Postitus sisaldab häirivaid videosid ja fotosid koerte piinamisest!

Aasta 2018 ja ikka ei ole Yulini koeralihasöömise festivali ära keelatud. Ma ei saa sellest aru. Ajal kui inimesed aina enam loobuvad liha söömisest eetilistel kaalutlustel, toimub kusagil selline barbaarsus nagu Yulin festival.

1434429375760

Seda, et Hiinas koeraliha süüakse, ma muidugi teadsin, aga sellest festivalist, kus  umbes 10 000 koera üle riigi kohale tuuakse, neid piinatakse (veetakse autode taga, hoitakse kitsastes puurides, pekstakse, nülitakse elusalt) ja siis ära süüakse, ei olnud ma (õnneks/kahjuks) enne 2015. aastat  kuulnud. Siis tehti esimest korda suurem sotsiaalmeedia kampaania Yulini peatamiseks.  Kas te suudate kujutada ette, et teie lemmikloom varastakse, pannakse siis elusast peast põlema või keedetakse elusalt? Mina ka ei suuda. Ometigi on see karm reaalsus paljudele lemmikutele.

uxLRAbjhtVYqYmT-800x450-noPadkyria-foto-6

Kolm aastat on möödas ja IKKA ei ole midagi muutunud. Ikka ringlevad sotsiaalmeedias kohutavad videod koerte piinamisest ja üleskutsed allkirjastada petsitsioon selle festivali allkirjastamiseks  – LOE LÄHEMALT JA ANNA OMA ALLKIRI SIIN!

Siinkohal ei ole argument, et aga meie sööme siga ja lehma, et miks siis nemad ei või koera süüa. Asi ei olegi niivõrd selles, keda süüakse, aga vaadake palun natuke neid videosid ja fotosid koerte põletamisest, nülgimisest, keevasse vette viskamisest ja tulge siis uuesti selle lolli argumendiga, et aga meie ju sööme, tagasi.

Jälgige ka Animal Hope And Wellness Instakontot, mis tegeleb loomade päästmisega.

//

 

This video was taken by an animal rights activist personally as evidence at the yulin dog meat and lychee festival in yulin china. This “festival” is an event that starts on June 21st of every year during the summer solstice and it lasts for 10 long horrifying days in which 10,000–15,000 dogs (as well as cats) are tortured and then consumed. However, it is estimated 25 million dogs are stolen, sold, bought, and eaten every year with the illegal dog and cat meat trade. A larger percentage of these dogs consist of pets stolen right from their loving families. The rest of the dogs are captured strays from the streets and some raised in dog farms. After these animals are stolen, bought, or captured they are then transported for days without any food or water, crammed in tiny cages together so tightly that they are unable to even move.

At the yulin festival, throughout those days, these animals will be hung, burned, skinned, boiled, torched, dismembered, electrocuted and beaten…ALIVE..out in the streets for public view. But If that isn’t bad enough, they intentionally torture these animals in front of the other animals in order to create even more stress and fear. The belief behind the torturing and slaughtering them while still ALIVE, is because the people of yulin believe the more adrenaline and fear that runs through the blood, the more tender and better tasting the meat will be.

Why do they eat dog meat? Because they believe that if you eat dog meat it gives the men more sexual stamina, it will keep them cool during the summer’s heat and it will ward off evil spirits. China’s tradition of eating dog meat has been around for over 400 years. However, it wasn’t until 2009 when the festival in Yulin began by dog meat traders in order to boost business. Animal welfare activists have been trying for years to get this horrible event banned. But the government of china keeps looking the other way saying there is nothing they can do. Petitions are being signed by millions of people. But we are a generation that realizes that is it 2017 and the common sense to know that these acts are immoral and inhumane.

This is treatment inflicted on a species that provides so many benefits to humans. They are police officers, service dogs, emotional support for abused children, a child’s best friend and childhood memories. They ARE OUR best friends. They never asked to be born and they certainly do not deserve this type of treatment. Individuals from every country all over the world are against it. There are more and more people worldwide boycotting chinese manufactured products unless the festival is banned. This petition is to try to convince Guangxi’s Autonomous Region’s People ‘s Congress Standing Committee that it would be in china’s better interest to ban this barbaric festival.

SIGN THE PETITION HERE!

 

4 thoughts on “Palun peatage see barbaarsus!/ Stop these animals being hung, burned, skinned, boiled, torched, beaten…ALIVE

  • Laias laastus olen ma sinuga nõus, aga samas nagu ei ole ka. Ehk siis jah, selle osaga olen ma muidugi nõus, et täpselt samadel eesmärkidel peetakse erinevaid grillfestivale, aga osa grillfestivalist ei ole sea auto taga vedamine, perede juurest varastamine, elusalt seal samas grillvarda kõrval põletamine jne jne jne kui osa meelelahutusest. See et Yulin saab kõige rohkem kriitikat ongi seesama barbaarsus seal taga.
   Muul juhul jah, nagu ka instagramis kirjutasin peaks lihasööja olema valmis sööma keedetud koera, grillitud hamstrit või marineeritud lehma.
   Loomulikult tulebki aina rohkem tähelepanu pöörata KÕIKIDE loomade väärkohtlemisele farmides, et inimesed teaksid, mis on nende valiku varjupool ja kui vaadata veganluse võidukäiku, siis inimesed ON juba teadlikumaks muutumas.
   Ma ei ole lihasöömise vastu, AGA ma olen VÄGA loomapiinamise vastu ja see on minu jaoks kõige olulisem argument üldse, miks kasvõi enda liha söömist piirata ja kindlasti olla vastu Yulini festivalile

 1. Sama on “Halal” toodetega .Ei saa mina aru kuidas saab see olla okei ,et arenenud maades müüakse halal lihatooteid .Iga inimene maamunal teab mis vahe on halal lihal ja tavalisel veise lihal ,aga ikka ikka müüakse seda .
  Leian et loomadel endil ei olegi vahet (siga ,koer ,kass ,hobune ,veis,kana ,u name it ) ,vahe in selles KUIDAS need loomad on tapetud ja mis elu nad on elanud .

Leave a Reply