1.päev: kui mööda poode käimine on töö

ehk päev 1 meie Skandinaavia reisist. Ma ei ole suurem asi ostleja ja ostukeskused ei meeldi mulle üldse mitte, aga mulle meeldib konnata mööda väikeseid butiike ja mulle meeldivad päris kaubamajad. Selfridges, Steen & Strøm, NK…. Ja kui üks osa tööst on mööda väikeseid poekesi ja prestiižikaid kaubamaju käia, siis oleks patt kurta.

See ei tule ju ka üllatusena, et ma olen tõsine Skandinaavia fänn, samuti ilmselt ka Ida, meil ei ole mitte mingi probleem päev läbi mööda linna jalutada. Ma ise olen (ikka veel, kuigi ei peaks) hämmingus sellest, kui tubli väikene reisikaaslane Ida on. Ei mingit jonni ega hädaldamist.

Täna võtsime me ette Stockholmi, homme liigume me juba Oslo poole. Isver, teate kui hea on lihtsalt istuda autosse ja sõita. Ma võiks pool maailma autoga läbi sõita.

IMG_2693IMG_2700.JPGIMG_2709IMG_2711.JPGIMG_2717.JPGIMG_2731IMG_2732

 

Leave a Reply