Õnnelikud tüdrukud on kõige ilusamad tüdrukud

Meie kodu on üks paras segasummasuvila. Ühest otsast ei saa valmis, kui teisest juba laguneb ning ilmselt ei saagi majas elades töö kunagi otsa, aga samas mulle natukene ka meeldib, et kõik ühekorraga valmis ei saa, sest nii maitsed kui võimalused muutuvad.

Mulle tundub, et Ida on nii minult kui Marekilt pärinud kodusisustaja geenid, talle täiega meeldib, nagu meilegi asju ümber tõsta ja koristada, eriti kui juttu on tema enda toast. Ja seepärast tegid talle suurt rõõmu Kukupesast eile saadud uued roosamannavahulised postrid, mida kõige pealt oli vaja seinale panna (jumal tänatud, et Marek kohe naelu seina ei löönud), järgmisel hetkel aga avastas pisike sisekujundaja, et need sobivad palju paremini tema kapile, koos teiste väärtuslike asjadega. Võib olla oli tal õigus?

IMG_2517IMG_2543IMG_2558IMG_2560IMG_2567IMG_2569IMG_2574

Postrid saadub blogikingitusena. Koodiga “eveliis15” saate hetkel ka – 15% soodustust.

9 thoughts on “Õnnelikud tüdrukud on kõige ilusamad tüdrukud

    • Jajaa, mul seesama. Aga sa viskasid peitsi kohe sinna peale? Mulle tundub, et ta on liiga sile selle jaoks (lakitud või mingit muud moodi töödeldud), et sinna saaks kohe peitsi peale panna.

Leave a Reply