#comfortingfriends

Ma olen üsna rõõmus, et täiesti kogemata sattusid mu teed kokku Cuddlingsi tüdrukutega ja tõi mind kokku trööstiplaastrite maailmaga. Need ei ole niisama tooted, millega rikkaks saada ja see pole ka eesmärk, nende suurem eesmärk on heategevus. Rootsis toimib see neil juba jube hästi ja minu eesmärk on  neil aidata ka Eestis sama kaugele jõuda . Samm sammult ja vaikselt eesmärkide poole.

Miks ma usun trööstiplaastritesse? Me kõik vajame aegajalt tröösti, meile on vaja väikest sõpra, kes meid aitab kui me kardame pimedust, kui keegi meid narrib, kui me oleme teistsugused, kui me kardame hambaarsti. Ma tean 15-aastast tüdrukut, kes kardab teistega suhtlemist, tal on telefoni taha kleebitud oma lemmik trööstiplaastrite tegelane, keda ta saab paitada kui tunneb end kehvasti. Kaisuka jaoks oleks ta juba liiga suur ja lemmiklooma igale poole kaasa võtta ei saa, pisike roheline trööstija on tema salajane sõber, kes temaga igal pool alati kaasas on.

Rohkem infot nii toodete kui erinevate kampaaniate kohta leiate Trööstiplaastrite leheküljelt SIIT.  Näiteks veebruarikuu müügitulu läheb Lastefondile (juhul kui ostetakse korraga neli pakki plaastreid).

#comfortingfriends on meie hastag Instagramis

img_7976img_7977IMG_7987.JPGIMG_7990.JPGIMG_8046.JPGIMG_8017.JPGIMG_8008.JPGIMG_7998.JPGIMG_8032.JPG

I am so happy that life brought me together with Cuddlings girls, I really enjoy their way of thinking, the way the are interested in charity and how they have managed to come up with such cute and helping friends to both children and adults. Because we all need comforting sometimes.  I hope I will take the cuddlings on the same level as they are in Sweden. 

Don´t forget to follow us on Facebook HERE and use the #comfortingfriends on Instagram so that all the cuddlings in the world can keep in touch.

Leave a Reply