No ausalt, palun öelge mulle, kellega ma pean magama?

Ma olen lõpetanud Tartu Ülikooli (okei, kõigest bakalaureuse, aga asi seegi). Ma olen hariduselt Norra filoloog. Ma olen kõrvalerialana õppinud avalikkussuhteid ja teabekorraldust. Ma olen Lillehammeri Høgskole`s õppinud kunstiajalugu. Ma olen Oslo Ülikoolis õppinud skandinaavia kirjandust. Ma armastan teatrit, ooperit, balletti ja klassikalist muusikat. Ma loen suhteliselt palju raamatuid. Ma hoian end kursis kultuuriuudistega. Ometigi ei näe ma kunagi oma meilboksis pakkumisi, et kallis Eveliis, tule meile Rahvusooperi nõukokku.

Sellised ettepanekud tehakse hoopis Martin Repinskile. Tegin täna Delfi uudised lahti ja mõtlesin, et ma ilma naljata olen sattunud mingisse paralleelmaailma nagu Marty McFly ja Doc Emmet. Palun tooge mind tagasi tulevikku. Rahvusooperi ülesanded on etenduste korraldamine, kontsertide ja etenduste kõrge kunstilise taseme tagamine, muusikateatri repertuaari sihipärane propageerimine. Palun öelge mulle, kuidas sobitub sellesse võrrandisse Martin Repinski?  Mida teeb tema õigesti ja mina valesti? Või kurat võtaks, kellega ma pean magama, et mulle ka selliseid tööpakkumisi tulema hakkaks? Või piisaks vaid sellest,et võtaksin kitsed ja hakkaksin eestimaist juustu müüma? Otse Hollandist ikka.

lifebuzz-47fa1c9c7c54a82d5084bda10bb0a239-original.gif

 Edit: Kuna seda postitust on jagatud ja loetud rekordarv kordi, siis pean igaks juhuks mind mitte tundvatele inimestele ütlema, et postitus on kirjutatud irooniaga ja ma ei istu reaalselt kodus ega oota, et keegi mulle Rahvusooperi nõukokku kohta tuleb pakkuma. Ma poleks piisavalt pädev. Aga samas võib olla ma oleks just piisavalt vähe pädev;) 

5 thoughts on “No ausalt, palun öelge mulle, kellega ma pean magama?

  1. Ma oskan ainult niipalju vihjata, et ilmselgelt tähistab Repinski nimi selles võrrandis ikka tubli parteilast, mitte kitsepidajat või juustumüüjat 🙂

  2. No Repinski pidada Siret Kotkaga magama aga ma pole kindel, kas see sind aitab 🙂
    Aga ilmselt oli see koht mõeldud lihtsalt ühele riigikogulasele ja nii ta selle sai.

  3. Mul hakkas seda postitust lugedes väga kurb. Tartu Ülikooli rektor võiks teha omad järeldused, et ülikooliharidus on tänapäeval ikka väga alla käinud. Isegi eesti keelt ei osata ülikooli lõpuks, ma nagu erialast ei julge üldse rääkida.

Leave a Reply