“See on küll viimane koht, kuhu oma koer hoidu viia!”

Et kõik ausalt ära rääkida, siis Dexterist võiks ilmselt kirjutada raamatu. Ta ei ole lihtne koer, selles mõttes, et ta on suur, jonnakas, kohmakas ja ära hellitatud ehk siis ta teeb laias laastus, mida tahab ja mitte tema ei ela meie majas, vaid meie elame tema majas. Kui härra tahab kisselli, siis härra võtab kisselli. Kui härra tahab kuulata transistorit, siis härra kuulab transistorit.

Kõige selle kasvatamatuse juures, mille puhul mina pean endale tuhka pähe raputama, on ta suur ja armas mõmmik. Sõbralik pätipoiss. Ja koerahoius on ta käinud vähemalt kümme korda, kunagi pole temaga probleeme olnud. Nii et arvasin ma ka seekord kui ta teise hoidu kui need, millega ta harjunud on, panin. Seda enam, et tegu on tuntud loomahotelliga ja mingil põhjusel arvasin, et midagi ei saa viltu minna, sest ilmselt töötavad seal professionaalid, koeratundjad. Aga viltu läks kõik.

4 thoughts on ““See on küll viimane koht, kuhu oma koer hoidu viia!”

  1. Kas sa hotellile tagasiside ka kirjutad/kirjutasid. Ja ausalt mina vaidleks natuke selle vastu, et sa t2isarve tasud just samadel p6hjustel, mille ise v2lja t6id.

Leave a Reply