Hullem kui 4B

Riigikogulased on sõnatud ja šokis sellest, et suur osa neist ei saa sel aastal presidendi vastuvõtule kutset ning mossitavad nüüd. Pean ausalt tunnistama, et see teeb nalja ja inimeste säutsud sel teemal on kohati parem kui ükstahes mis stand up comedy.

“Riigikogulaste sõimamisest on saanud uus rahvussport,” nuttis keegi. Ei, ei ole. Uus rahvussport on hoopis saanud riigikogulaste solvumisest. Justkui püüaks üksteist üle trumbada, et kes rohkem solvub. Alustab keegi oma kleidist, järgmine solvab presidenti ja viimane käitub üldse nagu 4B ning ütleb, et ahhh, ma ei tea, kas ma tahangi enam minna.

4 thoughts on “Hullem kui 4B

  1. Minu meelest jälle imelik, et ei kutsuta tervet riigikogu. Arvan, et president peaks olema siiski enam-vähem neutraalse suhtumisega.
    Samamoodi pean veidraks Kallase pirtsutamist, et a ma ka äkki ei lähe. Peaminister siiski 100% peaks sellisel üritusel osalema, seisus kohustab.

    • Ma arvan, et väga raske on selle riigikogu juures enam-vähem neutraalne olla. Ses mõttes, et ma ütlen seda enda vaatevinklist. Ja minu jaoks ei ole ka imelik, et kõiki ei kutsuta, mu meelest pooli inimesi riigikogus isegi ei teata, või kui siis teatakse vaid seoses kütuse tankimise vms. Aga see selleks.
      Igatahes piinlikum on peaministri jonn, see on täielik lapsikus. Ja teiste solvujate asemel mul oleks ka piinlik öelda, et omg, mul kleit ju tellitud, mitte et mõelda, et aga miks ma ei saanud kutset. Mõtlemisekoht.

  2. Ma ka vaatan/kuulan seda pealt ja ei suuda uskuda, on see võimalik?
    Minu arvates samuti, nagu nii piinlik ja lapsik.
    Kallasest ei hakka üldse rääkima, nüüd veel jätabki minemata.

    Ma ei saa aru, et nad ka kohe oskavad.

  3. Jah naerma ajab küll,sest mulje jääb nendest seal üleval puldis nagu oskamatutest lastest. Meedia muidugi paneb vunki veel juurde ja ongi etendus 😀

Leave a Reply