Päriselt, uus inimhingede asjatundja ja nõuandja?

Nägin (st sõbrannad jagasid)nädalavahetusel põgusalt, kuidas uus inimhingede asjatundja ja ekspert rääkis TikTokis, et depressiooni pole olemas, see on inimese enda valik ja üldse kui tahad ära minna, siis mine metsa ja poo end üles. Mul ei olnud tol hetkel aega süveneda, ma olin teadupärast hõivatud sauna kütmisega, aga täna kui silma hakkas kommentaar, et tundub, et naljast ei saada aru, siis kihvatas küll.

Naljast? Öelda (võib olla päriselt depressiooni käes vaevlevale noorukile TikTokis), et aga mine ja tapa end ära kui tunned? Ja kas mitte eile ei ilmunud artikleid, et proua ei kahetse sugugi öeldut, seega polnud üksi ta sõna ju mõeldud naljana, musta huumorina. See on midagi sellist, mida ükski normaalintellektiga täiskasvanu, sh veel psühholoogi haridusega inimene, välja ei aja suust. Mu meelest see isegi ei ole enam debiilne, vaid lausa ohtlik.

One thought on “Päriselt, uus inimhingede asjatundja ja nõuandja?

  1. I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You are incredible! Thanks!

Leave a Reply