Kaks jõulukingisoovitust

Mida aasta edasi, seda rohkem mulle need “10 kõige paremat jõulukinki” soovitused vastukarva on, sest oleme ausad, suurem osa neist on puhas reklaam ja püüd panna meid ostma midagi, millest meil endal kasu/mille eest reklaamijale on makstud. Aga täna koju sõites juhtusin autos kuulma intervjuud Paul Neitsoviga, kes tutvustas oma uut plaati ja see kuidagi kõnetas nii, et tundsin, et oh see oleks päris hea jõulukink. Et mul oli ühe raamatu kohta veel sama tunne tekkinud, siis mõtlesingi, et teen väikese kingisoovituse postituse.

Rõhutan, et postitus EI OLE reklaampostitus. Kui reklaamiks mitte pidada seda, et Dave Grohli raamatu sain ma “Koolibri” kirjastuselt kingituseks. Paul Neitsov tuli täitsa tasuta Vikerraadiost.

2 thoughts on “Kaks jõulukingisoovitust

  1. Mmm, Queens of the Stone Age… mu järgmine all time favourite bänd. Ja Josh Homme hääl. Naljakas et 2023 saab mul 20 aastat sellest kui üksinda reisisin Glasgowsse Foo Fightersit vaatama. Samal kontserdil oli veel Red Hot Chili Peppers ning minu jaoks tol hetkel suhteliselt tundmatu Queens of the Stone Age.

    • Mu jaoks tõesti oli Queens of the Stone Age taiesti tundmatu, aga nuud jain kuulama Spotifyst ja kuigi pole muusika, mida pidevalt kuulaks, siis tol hetkel/päeval kui kuulasin, puges südamesse.
      Ja aii kus kadestan Foo Fighters kontserdi parast😁

Leave a Reply