Ära ventileeritud ja paha tunne

Ma saan aru, et paljudel ei ole mu blogisse ligipääsu (“postitust ei avanud, aga kõige alus on teineteise kuulamine, rääkimine ja probleemi mõistmine”)ja nii võis tekkida mulje, et meil on tõsine abielukriis, aga võin käsi südamel öelda, et asi ei ole selles, vaid nii nagu eelmise postituse all ka keegi kommenteeris, et see on see hetk kui tunned, et lapseteemad on nii väsitavad, et suudad vaid mõelda, et kui elaks lahus, siis oleks vähemalt nädal või kaks (olenevalt kokkuleppest) rahu.

Asi ei ole meie egodes ega selles, et me ei kuula ja mõista teineteist või ei anna piisavalt ruumi või aega teineteisele, absoluutselt mitte. Kes postitust luges, see teab täpsemalt, milles probleem. Ja ausalt mul on paha tunne, et end niimoodi avasin, aga mul oli vaja ventileerida (aitas!).

Leave a Reply