Täiesti suvaline postitus ehk püüdsin podcaste kuulata

Sõitsin eile Viljandisse ja mõtlesin, et olen siis ka popp ja kuulan lõpuks mõned podcastid ära. Ausalt, ei ole varem kuulanud, sest kuidagi ei kõneta mind. Või pole mul aega olnud. Vahet ei olegi. Mööda on nad minust kuidagi läinud.

Aga kokku ikkagi neli tundi sõitu ja sattusin kuidagi liikuma just nii, et igast kanalist tulid spordiuudised ja god knows, sport ei ole kuidagi minu teetassike. Olgu, võtame siis podcastid ette. Mida kuulata? Ega mulle need nimed ka midagi ei öelnud kui aus olla. Mõnda olin siiski nimepidi kuulnud ja sealt ma siis alustasin.

2 thoughts on “Täiesti suvaline postitus ehk püüdsin podcaste kuulata

  1. kui järgmine kord pikalt kuskile
    sõidad, siis ma arvan, et sulle võiks meeldida nt “globaalsed eestlased” või “vala välja” (perekooli juttude taustal veits naljakas soovitada, aga see on päriselt tore). võib-olla ka “reispass”.

    ja kui vanakooli muusika meeldib, siis vikerraadios oli kunagi saade “aeg peatub”, mis mu meelest sobib just autosse superhästi.

    • Aitäh soovituste eest, kaen üle. Praegused valikud olid küll pigm blaaah kui mitte öelda, et üldse mitte mulle (nt Tussisööjad)

      Edit: hakkasin “Vala välja” kuulama autos juba ja ongi huvitav (perekooli teemade taustal ka humoorikas valik).

Leave a Reply