Tööpäev Rummu karjääris ehk Perekoolil oli jälle õigus!

Käisime eile kolleegidega Rummu karjääris suppamas. Oleme ausad, mulle on peale vaadates näha, et kõige sportlikum ma pole ja lisaks lindudele ei ole mul ka veega kõige soojemad suhted, nii et ega ma seda plaani kuuldes esimese hooga lakke ei hüpanud.

Rummu karjääris olen ma mitmeid kordi matkamas käinud, aga nüüd kui see moodsaks veepargiks tehti, pole ma sinna jõudnud. Kodu lähedal küll ja mitu korda peast läbi käinud, aga kõik taandub jällegi sinna, et ma ei ole väga sportlik ja mulle on tundunud, et Rummu karjääris on liiga sportlikud tegevused. Suppamine pole mind ka kunagi kõnetanud.

2 thoughts on “Tööpäev Rummu karjääris ehk Perekoolil oli jälle õigus!

  1. Ma tahan minna sinna järgmisel nädalal poja ja tema sõprdega, kui suudan noormeest veenda, et supilaud ei ole raske. Pole küll veel kordagi proovinud, aga lähipäevil teen Pärnu rannas esimese katse ära.

Leave a Reply