Teate, mis on parim tunne?

Teate, mis on parim tunne peale seda kui oled kodust kolm nädalat ära olnud? Kõige parem tunne on oma voodis magada. Eriti kui sul on kodus tutikad voodilinad! Kui ma midagi veel rohkem armastan kui täiesti uute satiiniste voodilinade vahele ronimist, siis on see pestud, väljas kuivanud ja triigitud linade vahele ronimine. Aga jaa, see kõlab nii ajuvabalt klišeelikult ent ausalt, ükskõik kui põnev mujal ei ole, siis oma kodu ja oma voodi on üle prahi.

IMG_5197.JPG

IMG_5206.JPGIMG_5203.JPGIMG_5202.JPGIMG_5210.JPG

Meie magamistoa puuvillasatiinine valik on pärit siit

Tundub, et isegi Ida saab tänu uutele voodilinadele meie toast välja kolitud. Kui ma oma magamistoas eelistan ühevärvilisi ja heledaid toone, siis Ida tuba on meil selleks, et seal värvidega hullata. Fashionista valis ise oma uue voodipesu välja. Ei ole üllatuslik valik. Nüüd pidavat tal ilus tuba olema.

IMG_5159.JPGIMG_5146.JPGIMG_5148.JPGIMG_5221IMG_5232

Fashionista valik pärit siit

Votexist nii palju, et täiesti kogemata leidsin selle ettevõtte. Otsisin koerakuuti ja mina ei tea, kuidas ma Votexisse sattusin. Jumal tänatud, et sattusin. Üks asi viis teiseni. Suhtlesime ja Norrast koju jõudes ootas meid ees pakk. Voodipesuga, mis on nii mõnus. Nagu MÕNUS MÕNUS! Ja mul on (oma) voodipesule mõned nõudmised tekkinud aastatega.

2 thoughts on “Teate, mis on parim tunne?

    • Üks asi viis teiseni. Ei pea tonti või vandenõu või valet otsima igalt poolt. Juhuslik eksimus viis koostööni. Kas oleks ausam kui eemaldaksin märksõnad ja jätaksin mulje, et ostsin ise?
      Tooted on väga head. Väga head! Muidu ma neid siin ka ei näitaks.

Leave a Reply