Seljakotid selga!

Olgu, olgu, tegelikult ei viska me sugugi seljakotte selga, vaid hoopis kohvrid autosse, kuid “väikesele” reisile läheme me siiski. Kärutame seekord lisaks vanale heale Norrale ka natuke Rootsis ja Taanis. Kusjuures ma ei ole Taanis kunagi käinud, lennujaam ja raudteejaam ei lähe arvesse, ja see tundub eriliselt põnev. Mulle on Taani alati meeldinud, eriti armusin ma Taanisse peale Mae Lenderi “Minu Taani” lugemist ja siin ma nüüd siis olen, poolootamatult eesmärgi nimel töötades viib töö mind Taani.

Ma olen viimased kaks päeva pannud paika reisiplaani, arvutanud välja vahemaid, palju ma jaksan sõita, palju potentsiaalseid kliente külastada, kus on soodsam ööbida, kuidas ühelt saarelt teisele saada – äge!

Keegi küsis minult, et kuidas ma jaksan. Kui ma hakkasin kokku arvutama, mitu aastat ma olen niimoodi Eesti ja Norra vahet sõelunud sain ma kokku 12 aastat. Täiesti müstika. Mulle tundub, et ma pole nii vanagi, et oleksin nii pikka aega saanud tööl käia, see tähendab sellisel kohvrite otsas tööl. Aga ma jaksan tõesti, sest mulle meeldib. Ma ei suuda paigal olla.

Huvitav, kas minus on mingit mustlase verd? Kui mul oleks võimalusi, siis ilma liialdamata veedaksin  ma üldse poole oma ajast mööda maailma reisides.

IMG_2118.JPG

We are packing our bags to head to Norway again, but this time the trip will be a bit different, we will also visit Denmark and Sweden. Workwise I have only had one project in Sweden, so this is in a way an unknown territory, but as for Denmark, it is totally new for me. I have been to airport and railway station several times, but this doesn´t count as visiting Denmark. I am so excited and for last couple of days I have been setting up a travelplan, where to stay, how many customers I am able to visit, how much driving there is, how to get from one island to another. 

It is so cool to have new markets to explore and enter. I am sure itis not gonna be easy, but I need a challenge. I need to challenge myself. When I went to psychiatrist she told me I define myself through work and I need challenges and results to be able to feel good about myself. Strange. Because  I also “believe in cleansing the soul through fun and games. I also believe in love” (Erlend Loe). But I guess work and fun and games have to go hand in hand in order for me to be efective and satisfied. 

Anyway. Can you believe I have done this kind of work which requires living half time in Norway and half time in Estonia  for 12 years already? I am not even that old. 

Let´s cross fingers now for results!

21742860_243251952867278_2774468011811587746_n

2 thoughts on “Seljakotid selga!

Leave a Reply