Siis kui ma aru saan, et Marekil on õigus

Mõnikord ma tülitsen Marekiga. Näiteks siis kui ta ütleb, et on peale füüsilist tööd väsinud ja mulle jääb mulje nagu minu töö arvuti taga oleks vähem väsitavam. Ma ei tea, kas ta tegelikult ka nii mõtleb, aga no ma oskan  pilkudest ja sõnadest välja lugeda igasugu asju, mis mulle parasjagu sobib.

Ma olen nüüd kaks päeva terrassi küürinud ja õlitanud, nii et mu käed on katki, selg ja jalad valusad, aga samas tunne on hea. Ei saa öelda, et ma päris rahul oleks tulemusega, sest kui harjaga küürides lauad aina kenamaks läksid (aga jäid ebaühtlaselt puhtad siiski, sest ma ei jaksanud ühepalju nühkida), mõtlesin ma, et paganama kahju, et too survepesuri vooliku varuosa (mille me suve ALGUSES tellisime) jäi tulemata ja ma ei saanud pesuriga terrassi puhtaks nühkida. SIIS oleks tulemus kindlasti veel palju parem. Kuid ma pean ütlema, et ma olen rahul. Kui üks asi välja arvata.

IMG_2966.JPGIMG_2970.JPG

Ma sain aru, et Marekil on õigus. Füüsiline töö ON raskem. Ja ma olen varem ka õlitanud ja peitsinud ja maalinud, aga Marek on alati enne eeltöö ära teinud. Selle kõige raskema osa. Mida ma nüüd pidin ise tegema. Vesivilli sain ka kätte.

 

Leave a Reply