Palun mulle see tonnine Ron Nõmme sõrmus!

Kust ma siis alustan? Nägin Instagramis, et (mingil põhjusel popp poiss) Ron Nõmm on välja tulnud oma brändiga – RonnyG. Sain aru, et “kollektsiooni” kuuluvad mingid t-särgid ja pusad, aga väga ei süvenenud nende disaini, sest noh sihtgrupp ma kindlasti ei ole ja igasugu “merchi” ja “disaini” tuleb niikuinii nagu seeni pärast vihma, miks siis ka Ron Nõmmel ei võiks oma bränd olla. Muidugi võib.

Mis mind aga pani imestama oli kullast “disainsõrmus”. Maksab 999 eurot ja sellega saab ka Väga Ässade Inimeste klubisse või midagi sarnast. Hahh, korraga tundus see kõik nagu 2021 aasta Mutrike, kus Tähtsate Inimeste asemel on tekkinud Väga Ässade Inimeste Klubi. Totaalselt elitaarne. Pean tunnistama, et ma ausalt seda reklaami nähes arvasin, et tegu on pärisbrändi paroodiaga, sest milline täie mõistusega inimene sellise asja vabatahtlikult endale kätte paneks. Või oma mehele-naisele kingiks. Või ei, alustame algusest. Miline inimene sellise toote disainiks. Kusagilt jäi mulle veel silma mingi artikli pealkiri, kus uus kuum disainer ütleb, et hind ongi selline, sest kuld maksab ja ostab see, kellele see hind taskukohane on.

Aga kes on siis RonnyG sihtgrupp? 40+ naised-mehed, kes saaksid endale sellise sõrmuse lubada, aga ilmselgelt seda ei tee, sest M-I-K-S kanda tundmatu inimese nimelist sõrmust? 15+ tüdrukud-poisid, kes ei saa endale sellist sõrmust lubada, aga kannaksid seda, sest ehk/äkki/võib-olla on ta nende jaoks suunamudija?

Et te nüüd mulle advokaati kallale ei ajaks, et julgen halvustada (on vist nii, et kui ei meeldi ja avaldad arvamust, siis automaatselt oled heiter, kade ja netikiusaja), siis ma ütlen, et ma ei kannaks ka Kim Kardashiani ja/või Kanye Westi sarnaseid tooteid (ma ei tea, kas neil sellised olemas on, aga mulle tundub, et neil võiks olemas olla), minu jaoks ei ole need ei ilusad, stiilsed ega staatuse näitajad. Influkate “merch” pole lihtsalt minu tassike teed. Aga kui ma tahaks tonni ühe sõrmuse peale magama panna ja mulle oleks oluline, et see oleks kuulsuse disainitud, siis ma valiks Kate Mossi disaini. Täitsa kullast ja lausa teemandiga. Huvitav, et ta end sama odavalt müüb kui kodumaine Ron Mõmm…

7 thoughts on “Palun mulle see tonnine Ron Nõmme sõrmus!

  • Kusjuures, täitsa ausalt, see oli näpukas. St ma muidugi märkasin hetk hiljem, aga oli liiga humoorikas mu meelest, et mitte parandada;) #sorrynotsorry

 1. Mina ei olnud sellest inimesest varem midagi kuulnud. Nüüd guugeldasin, no ausõna… Millega tänapäeval kuulsaks saab, staar-naistemees ja sarisuudleja, aga mida ta oskab? Tuleb sünniaastat tänada, et ma olen tema sihtgrupist ilmselgelt väljas ja õnneks ka mitte tuntud, muidu peaks kogu aeg küüslauku kaasas kandma nagu vampiiri peletamiseks…
  Ma võtaks ka pigem Kate Mossi disaini.

  • Mul on sama küsimus, et aga mida sarnased suunamudijad tegelikult oskavad ja kas sellise biznisega olgu see siis suudlemine või kuldsõrmused, saab päriselt ära elada. Kui saab, st et ka 68-aastase RonnyG merch läheb nagu soe sai ja ta ise naisi suudeldes jätkuvalt kuulsus on, siis respekt. Respekt samas:D

 2. No teismelistel on vist ka tonnised iphone’id, millest ma aru ei saa, et miks ja kuidas, aga ju pole minu asigi. Mitte, et ma usuksin, et see Ronny nende seas nüüd nii ihaldatud vend on nagu peen telefon, aga mida mina ka tean. 😀 Muidugi hea vaadata, kuidas inimene eneseusuga hiilgab, seda ostaks küll, kui müüa oleks. Ma võtaks küll siiski veidi väiksemas koguses. 😀

 3. Nägin Zevakini videos seda Duublit, kus Ron eetris oli ja oma merchi tutvustas. Olin nime-nägu enne näinud ja mõtlesin, et no ju tal mingi karakter peab olema. Ja siis läks asi eetrisse… ja no appi 😀
  Nii ebaseksikas ja mömm mees, igav vaadata ja igav kuulata. KUIDAS ja miks need naised temasugusega koos on/olid?

  Ja no see kodukas ja merch – äkki see on ikka mingi nali? Vist mitte… aga no vb ma siis ka liiga vana juba (31) ja ei saa enam midagi aru, et mis on hot ja mis mitte.

Leave a Reply