Võrratud moesõdalased ja hall mass

Kõigi muu saja tegevuse vahel suutsin ma ikkagi TFW-l ka käia. Kuigi kolmapäev oli üks kõige hullemaid üldse selles sõgedas oktoobris. Hommikul viisin Ida 7.45ks teatrikooli, kust nad Arukülla etendust andma sõitsid, tormasin ise tööle, siis Arukülla (sest ma ei olnud ju etendust ise näinud, esimeste etenduste ajal olin ma Norras tööreisil nagu ikka korralik aasta ema, aga näha ma etendust tahtsin, sest Idal oli esimene suurem roll), etendusega samal ajal oli mul koosolek, nii et vahepeal hiilisin välja ja pidasin koosolekut garderoobis, siis pidin jõudma Ida koju viia, jooksu pealt tegeleda veel saja tööasjaga ja siis kella viieks Kultuurikatlasse. Tundub nagu ei oleks midagi erilist, aga kui võtta arvesse ka vahemaad, siis oli ikka hull päev küll.

Aga TFW teine päev oli väärt sinna tormamist. Või noh vähemalt algus oli.

Leave a Reply