Ehk aitab BSH peksimisest?

Ühelt poolt võiks öelda, et mida külvad, seda lõikad. Ei ole BSH kunagi oma arvamuse ja enda teistest paremaks pidamisega tagasi hoidnud ja minagi olles temaga põgusalt kokku puutunud, olen tundnud, kuidas ta oma külma pilguga minusugustele mitte-staaridele ülevalt alla vaatab. Tunned, kuidas see pilk ütleb, et miks ma pean sinuga koos siin ühes ruumis viibima.

Aga see selleks.

2 thoughts on “Ehk aitab BSH peksimisest?

  1. Just huvi pärast loen, et kui halb see olla saab. Hetkel loetud ca 40 lk ja lapsepõlve osa oli huvitav, lisaks suudab ta analüüsida, kust on tulnud ta ebaterved mustrid. Kuigi ta räuskamamine storydes ei meeldi, siis raamatut lugedes hakkas mul temast kahju. Vanemad tegid selle lapse katki ja ma pole kindel, kas nii katkisest seisust on vōimalik täielikult paraneda. Kogu BSH fassaadi taga on väike tüdruk, kes tahtis ainult armastust ja heakskiitu, nagu kōik teisedki inimesed. Toitumishäirete osa oli ka päris karm ja ta on ikka põrgus olnud oma vaimse tervisega.
    Raamat on jah kehvasti toimetatud. Tekst ei ole parim eesti keel ja struktuur hüplev, aga ma ei näe, et raamat oleks oluliselt halvem kui teiste ennast hävitanud inimeste raamatud-Matthew Perry, Elton John vōi Amy Winehouse. Väga sarnased mustrid pigem.
    Ainus asi, mille osas olen skeptiline-on tema väited, et ta on paranenud ja liigub ōiges suunas. Pigem arvan, et valetab ka endale ja kahjuks kogu tema elu jääb olema suur vōitlus. Tunne, et sind ei armastata, jätab liiga sügavad armid, et lōplikult terveneda. Lisaks rahutu mänguri loomus, mida tōmbab halbade meeste ja seikluste poole.

    • Ilma raamatut lugemata olen ma kõige sellega nôus, mida sa kirjutad. Eriti see “paranemise” osa, praegu on näha väga katkist noort naist, kes liigub igati vales suunas ja ei pea vastu sellele, mis lahti on läinud. Jah, ma arvan, et ta on oma fassaadi loomisega ise liiga kaugele läinud, aga tema storydele jms ei tasuks/tohiks hetkel tähelepanu üldse pöörata. See kôik on katkise inimese “eluvale”, mida ta teeb hetkel ja saan aru, miks seda vaja talle endale

Leave a Reply