Ühe peegliselfie kaks pealkirja

Sellel peegliselfie’l on kaks pealkirja.

 1. Hommikused frustratsiooniminutid.

Viisin Ida kella pealt kooli. 7.45ks. Nii et ta ei peaks ukse taga passima, sest meie kool on selline, kus laps saab pahandada kui liiga vara kooli jõuab – “Pole mõtet enne 7.45 tulla, ust enne lahti ei tehta!” pahandab direktor, kes ise samal ajal kooliuksest sisse läheb.

3 thoughts on “Ühe peegliselfie kaks pealkirja

 1. Kooli poolt ikka imelik suhtumine. Kas seda üldkoosolekul arutada ei saaks?
  Meil saavad varased bussilt saabujad isegi hommikupudru koolist
  Loodan,et nädala pärast on Sinu enesetunne parem.

  • Minu meelest on ka see imelik suhtumine ja kindlasti võtan selle teema üles. Meile on küll öeldud, et kui vaja, ette teada antud vms, siis saab helistada ja sisse, aga ei ole ka see toiminud. Ma loodan küll, et sellele leitakse lahendus, vaevalt ma ainus olen, kel selline mure ja no ei ole okei, et laps peab ukse taga seisma ja ootama

 2. Küsida ja arutada muidugi võib. Samas ei pea ju koolipersonal ka sellepärast enne kukke ja koitu kooli tulla, et varejasi saabujaid vastu võtta. Direktor on koolimajas vara ilmselt selleks, et teha tööd, mille jaoks hiljem aega pole ja kui ta hoopis varaseid saabujaid valvama peab, jääb töö tegemata. Kooimajas sees on lapsed kooli vastutus ja ta ei saa neid ka niisama sisse lasta ja järelvalveta jätta.
  Meie laste koolis oli varajastele saabujatele tasuline ‘hoid’,kus nad siis selleks palgatud inimese silma all oma võikud ara sõid ja mängisid või telekat vaatasid. Kui varajasse hoidu ei läinud, siis sai koolimajja alles kell 8. Mis siis, et direktor vÕi mõni õpetaja tihti juba kohal oli. Kui nad varakult kohal olid, siis ikka selleks, et enne tundide algust midagi ära teha.

Leave a Reply