Arstil käimine on täiesti mõttetu

Nagu te teate olen ma viimasel ajal kannatanud peavalud käes. Kõik sai alguse pearinglusest ja sellest, et silme ees läks mustaks ning siis tekkisid peavalud, mis läksid nii väljakannatamatuks, et pöördusin EMO-sse. Kordama ei hakka, kuidas seal läks, seda te juba teate. Kui ei tea, siis saate siit lugeda. Abi sain nii palju, et mulle kirjutati valuvaigistid.

Valuvaigistite abiga on võimalik olnud elada. Aga mis elu see on? Okei, nali. Nii palju need ikkagi aitasid, et peavalu kui selline sai kontrolli alla, aga jäid teravad torkavad valud kuklas/kaelas, mis tähendab seda, et näiteks kui see valuhoog tuleb ja rohtu pole võtnud/valuvaigisti toime hakkab üle minema, siis ma ei saa pead keerata, kummardada ja öösel magada. Rootsi messi elasin üle nagu salanarkomaan.

3 thoughts on “Arstil käimine on täiesti mõttetu

 1. Minu kogemuse põhjal pole mitte arsti juures käimine mōttetu, vaid perearsti juures käimine. Pigem minna tasulisse ja kohe vastava eriala spetsialisti juurde. Soovitan Confidos neuroloog Siim Schneider, üks inimlikumaid arste, keda olen kohanud. Isegi MRT ei maksa eras tuhandeid, vaid paarsada ja saab selguse, kas on tõsisem probleem vōi mitte.

 2. Nii kahju, kurb ja nõme 😢kas neuroloogi jaoks peab saatekirja saama? Igal juhul soovitan sinna minna.
  Tean, mida sa tunned, valu osas siis. Aga arsti suhtumine on täiesti šokeeriv…
  Olen eluaeg peavalusid ja migreene kannatanud. Alles välismaal elades jõudsin arstini, kes ütles, et peavaluga elamine ei ole okei ja eesmärk on mind valuvabaks saada.
  Kahjuks on peavalude ja valuvaigistite tarvitamise tõttu tekkinud juba teatud kahjustused.
  Igal juhul on ravi olemas ja praeguse seisuga ei ole mu pea mitu kuud valutanud ja see on uskumatu tunne!
  Ära anna alla, mine teise arsti juurde!

Leave a Reply