Lugu sellest, kuidas ma (armu)kade olin/olen

Lühidalt võiks selle loo võtta kokku ühe lausega. Igaüks oleks (armu)kade kui mees läheb tripile, kuhu pidite koos minema, kellegi teisega.

Pikemalt võiks öelda, et ajab ikka räigelt närvi küll kui lisaks sellele, et ta minu asemel kellegi teise kaasa võttis, läheb tripile minu sõpradega (on ju minu kui mina tundsin neid varem? ja üldse muudkui lustib nendega ringi nüüd siin ja seal:D)ja kolmandaks saadavad mulle kõik üksteise võidu pilte, et vaata, kui lõbus meil on, kuidas sul muidu läheb.

4 thoughts on “Lugu sellest, kuidas ma (armu)kade olin/olen

  1. Kulla sõber, no worries. Tead ju küll, kuidas need insta pildid on… Kohapeal oli ikka palju ägedam veel!!!
    (muhahhahaa)
    Tegelt oli ikka jubekahju, et sa kaasas polnud.

Leave a Reply