Kas ilus naine peab by default edev olema?

Nagu te teate, siis ei ole mina kunagi olnud see, kes mõistaks neid poppe ” näitan end täpselt sellisena nagu ma olen” postitusi sotsiaalmeedias. Ärge saage minust valesti aru ja pange mulle sõnu suhu, mulle meeldivad päris pildid ja postitused palju enam kui klantsitud ja poseeritud ja lavastatud pildid, aga ma ei naudi neid kõhupekkide, pesemata juuste ja rõvedalt sassis kodude pilte. Minu jaoks see ei ole päris elu ja minu jaoks see ei ole midagi sellist, mille jagamist peaks hullult kiitma ja tunnustama. Ma tean, ebapopulaarne arvamus, aga mu arvates võiks ka päris elu olla natuke nö puhtaks pestud.

Issand, juba läheb mu sissejuhatus lappama. Ühesõnaga. Üks imeilus naine, kohe päriselt minu arvates võrratult kena naine ja kadestamistväärt stiilitunnetusega. Igal pildil, mis temast meedias ilmub, on ta imeilus. Mulle tundus alati, et see tuleb nii loomulikult ja tema seest, et ongi selline klassikaliselt kaunis naine. Ei pea pingutama, et igal klõpsul, mis temast tehtud, näeb välja särav. Fotogeeniline.

2 thoughts on “Kas ilus naine peab by default edev olema?

    • mulle püksid kusjuures meeldivad😎 aga noh riietus riietuseks, see on alati maitse asi – ühele meeldib, teisele mitte. aga just see jõhker poseerimine… nagu ausalt kui edev peab olema, et ei suuda lihtsalt niisama olla kolm minutit🙈

Leave a Reply