Afterparty. Kas prosecco ja uute lubadustega?

Et kõik ausalt ära rääkida, siis mina plaanisin korralik olla ja laupäeval laulda, et “iga pidu saab ükskord läbi”, aga noh siis tuli teadagi see automuukimine ja enne kui ma arugi sain olime me afterpartyl. Mitte et ma väga kurvastaks, et asjad nii läksid…

Esiteks tegime me giidiga tuuri Kallastel. Millal te viimati Kallastel käisite? Või kas üldse olete käinud?

2 thoughts on “Afterparty. Kas prosecco ja uute lubadustega?

  1. Ma tahaks siin kõva häälega hõisata, et ma mäletan ka kõiki neid paroole, mis tantsuplatsil tekkisid, aga noh, ei mäleta! Kõik, kes ütlesid, et kirjuta üles, muidu läheb meelest, ja mina, kes ma ütlesin, et mina mäletan!!!, noh teistel oli õigus…
    Ükskord, kui me proseccot jõime, ütlesin ma Bacchuse mõju all olles ka midagi, mida ma nüüd pean sinuga koos täitma hakkama. See jääb sinna uue aasta esimesse kuusse.

    • no teada värk, et midagi ei jää meelde. Eriti kui 40 aastat ka juba turjal:D
      Aga mulle meeldib, et see Bacchuse moju ja lubadused hakkavad traditsiooniks saama vist;)

Leave a Reply