Ehk ma polegi nii kole inimeseloom?

Ma olen aru saanud, et ma ei kipu inimestele meeldima. Vähemalt inimestele, kes mind ei tunne. Või kes tunnevad mind läbi interneti. Ega ma ei tea, võib-olla ma eksin, aga kui võtta kasvõi üks populaarne foorum, siis sealt ikka heaga midagi positiivset minu kohta ei kuule. Samas see osa on nagu fine, ses mõttes, et noh las olla inimestel oma arvamus. Eks ma aegajalt viskan ise ka puid alla selle arvamuse kujunemisele.

Aga ma olen aru saanud, et tihti ma ei meeldi inimestele, kes minuga esimest korda kokku puutuvad. Et ma jätvat ülbe mulje. Ega ma nüüd ülevoolavalt sõbralik küll ei ole jah uute inimestega, aga asi pole mitte ülbuses, vaid selles, et ma olen socially awkward, ma ei oska inimestega suhelda.

2 thoughts on “Ehk ma polegi nii kole inimeseloom?

Leave a Reply