Netflixi mittesoovitused

Ma tõmban endale alati lennukisõitude jaoks alla mõne Netflixi seriaali või filmi. Üldiselt väga ei süvene, mida alla laen, vaatan pealkirja ja soovituse järgi, sest üllatus-üllatus, teen seda viimasel hetkel pea alati ja siis ei viitsi hakata arvustusi lugema, vaid tahan, et midagi vähemalt vaadata oleks lennu ajal (ja Varssavi lennujaamas oodates).

Viimased mittesoovitused jääavd küll juba novembrisse, seega alustan siis värskemast mittesoovitusest.

12 thoughts on “Netflixi mittesoovitused

  1. Mul ka Dubai bling ja Buying Beverly Hills jäid pooleli. Vaatasin muudkui lapse paevaunede ajal ja lõpuks tekkis küsimus, mida ma oma eluga ometi teen😀 Läksin autokooli hoopis 😀

  2. Heh, ma olen vist end siiani suutnud Harry ja Megani ümber toimuvast eemal.l hoida ja mitte lugeda igat (klatŝi) nupukest, et minu jaoks oli esimene osa täitsa vaadatav. Seda enam, et vaatan praegu ka Krooni ning see annab hea aimduse, mis kuningapere kulisside tagune elukene on.

    • Kusjuures pean tunnistama, et ma nende (klatši ja kõmu) uudiseid olen väga vähe lugenud, kuigi Briti kuningakoda (ja kuninglikud pered üldse) pakuvad mulle väga huvi. The Crown on täiega lemmik ja muudkui vaatan dokumentaale kuninglikest peredest. Aga see paar on kuidagi külmaks jätnud (üldse mitte halvas mõttes) ja noh see sari oli siiani igaaav (mulle). Ma isegi ei tea, miks (sest ma ei oota ärapanemist ega kõmu).

  3. Neljandas osas ma isegi jäin hetkeks nagu kuulama ja kaasa elama – olla miljonite poolt pideva ilkumise objekt nagu Meghan, pole ilmselt lihtne. Samas jääb mull siiski arusaamatuks, kuidas selle sama filmiga enda pidev ekraanidel hoidmine selle paari muresid lahendada aitab.

  4. Ma võin mittesoovitada Poola sarju ja filme, mis viimasel ajal Netflixi on vallutanud. Pealkirju hetkel ei mäleta, aga üks hullem kui teine. Alates filmist 28 dni, mis on pigem komöödia kui romantika.

    • Mul õnneks Skandinaavia Netflix ja neid Poola sarju sisse ei viska, aga olen kunagi sattunud meie regiooni Netflixi lappama ja olin ebameeldivalt üllatunud kui erinevad valikud olid

  5. Mul on USA Netflix ja kahjuks siiski Poola filmid ja sarjad reas. Olen ka pettunud olnud, kui osasid (normaalseid) sarju Eestis ei saa vaadata ja vastupidi.

Leave a Reply