Lemmikloomad kütavad kirgi

Vaatasin, et eile tekkis blogimaastikul väikest sorti vastuseis. Ühed, kes leiavad, et lemmikloomade advendikalendrid ja kingitused on turult puuduv nišš, ja teised, kes leiavad, et selline asi on täielik jama, sest ülehinnatud ja kes üldse loomadele kinke teeb. Mina ise ei kuulu kumbagi leeri. Advendikalendrit, mis oleks sobiv Dexterile, pole leiutatud ilmselt. Suurust pean silmas. Meie maja ei ole nii suur isegi, et Dexteri advendikalender sinna mahuks. Aga kingitused lemmikutele iseenesest, miks mitte. Dexterile sünnipäevakoogi olen küll ostnud (selle üüratu kalli ja tillukese, nimi ei tule hetkel meelde).

Laias laastus ma lemikloomade kinkide sihtgrupp ei ole, sest olen nii kehv külaline, et mul ei ole isegi sõprade lastele meeles midagi kaasa võtta, rääkimata siis lemmikutest, aga see olen mina. Õnneks on ka teist tüüpi inimesi. ja noh kas seda ettevõtmist just maha peab tegema? Või üldse kellegi ettevõtmist? Ilmselt mitte. Olen ise ka muidugi selle vastu eksinud ja irvitanud higimatitajate ja minu jaoks kummaliste äriideedega lagedale tulnud inimeste üle. Aga viimasel ajal olen ma püüdnud rohkem “freudenfreude” tüüp olla. “Schadenfreudet” olen ma liiga palju võib olla omal nahal kogeda saanud ja tean seda torkavat tunnet.

4 thoughts on “Lemmikloomad kütavad kirgi

  1. Meil on suvekodus nn kõigi suvekoer, suur ja karvane samojeed, temal on alati suvel see jama, et närib ja sügab ja siis on nahal, ja ka sabal, sellised jubedad veritsevad paljad laigud. ja käib ka siis selle torbikuga ringi, et need paraneks.
    Aga ma ei tea, miks tal just suvel on, äkki siis palav ja higistab või….ma tegelikult ju ei tea koertest mitte midagi,

    • Tal võib olla küll, et on palav ja higistab, vbla aluskarv on nö villaks läinud. Vähemalt ma olen kuulnud, et see võib olla põhjus. Meil seekord aga konkreetselt toiduallergia.

  2. Lemmikloomadele võib ju advendikalendreid teha, see on isegi päris nunnu, aga mu jaoks läheb üle piiri see,, ku end oma lemmiklooma emmeks või issiks nimetatakse vi siis nende nimel postitusi tehakse. Ma väga armastan omakahte kassi, aga siiski ei ole ma nende emme :-).

    • Nôus. Ma küll nalja pärast kutsun Dexterit, et tule emme kaissu, aga see ongi nalja ja irooniaga, mitte tõsiselt tiitel,millega end kutsuda. Rohkem nagu koduabiline vms kui loomaomaniku tiitleid jagada 🤣

Leave a Reply