Lugu sellest, kuidas Marek end jalgpalliga tagasi elutuppa nihverdas

Et kõik ausalt ära rääkida pean ma üldsegi alustama sellest, mis teemasse ei puutu. Oke tahaks maha lüüa. Marek ei ole kunagi eriline jalkafänn olnud, mingid finaalmängud on ilmselt ära vaadanud, aga need ei kesta 78 aastat ja nii olen ma need üle elanud nii, et pole nagu tähelegi pannud. Nüüd aga samal ajal kui mina olin Norras vaatasid nemad Okega jalkat ja kurat…Marek tahabki kõiki neid mänge vaadata. “Nii põnevaks muutus see,” ütles ta lihtsalt süüdimatult kui ma küsisin, et what the hell is going on ja mis ajast meie elutoas jalgpall elab.

No ja mina ei olnud nõus, et see uus ajutine koduloom meie elutuppa kolib. Ise nägite ju pildilt, et saatsin nad Maxiga mehelikku keskkonda oma palli tagaajamist vaatama.

2 thoughts on “Lugu sellest, kuidas Marek end jalgpalliga tagasi elutuppa nihverdas

  1. Tean seda tunnet…Kuna tänapäeva õpikud on ikka väga mööda,ei leia sealt korralike õpetusi ja näiteid. Siis otsin internetist lisa ja õpin ise ” jälle”( ikkagi 4,5 laps) ja siis üritan lapsele teema selgeks teha.
    Juhtub sedagi,et arvutuskäik on tänapäeval hoopis teisiti. Tõeline raketiteadus

Leave a Reply