Ärge öelge “šampus”, muidu olete eos maakas

Mul oli kunagi üks kolleeg, selline, kelle jaoks oli väga oluline, et kõik oleks glamuurne, peen, kallis, disain…No saate aru, eks, millist tüüpi inimest ma silmas pean. Iseenesest ma ei arva, et selles midagi halba oleks. Ma olen küll poolenisti paljajalgne maanaine, aga glamuurist ja luksusest ka ära ei ütle. Küll aga ei pea ma seda kõige olulisemaks elus. Ja kui nüüd päris aus olla, siis inimesed, kes selliseid asju teadlikult rõhutavad ning end teistest paremaks peavad, on minu jaoks pigem ebameeldivad.

Aga see selleks.

2 thoughts on “Ärge öelge “šampus”, muidu olete eos maakas

  1. Varsti saame kokku ja joome šampust ja tunneme, kui head maakad me ikka oleme. Üldse ei kuulu tsiviliseeritud/erudeeritud/gruumitud/glamuuritud seltskonda… Maakad on tegelt palju huvitavam tõug, kui linnakad 😀

    • Šampust ojadena 🥂✅ ja makaronisalatit teeme ka!
      A muidu mulle ka ikka üldse ei sobi see üdini gruumitud, glamuuritud elu, tundub igav ja natuke võlts🫣

Leave a Reply