Avaliku imetamise “draama”. Jälle

Vat see on üks teema, millest mina aru ei saa. Ma päriselt ei suuda mõista, et iga jumala kord kui keegi ütleb, et talle ei meeldi avalik imetamine, seekord härra Harri Kingo, läheb mingi hulk inimesi nii hullult närvi ja hakkab kohe rääkima piiratud maailmavaatest, laste ja naiste õigusest ja diskrimineerimisest.

Kohe nagu mõtlemisvõime kaob ära. Eranditult iga kord kui sellel teemal keegi sõna võtab, tuleb vastasleerilt klišeelik lause, et “aga mine söö ise oma steiki wc-s bakterite keskel”. Just nagu keegi oleks seda öelnud. Avalikul imetamisel ja avalikul imetamisel on ka minu arvates vahe.

6 thoughts on “Avaliku imetamise “draama”. Jälle

  1. Mina olen ka suur imetamise pooldaja ja ise seda praktiseerinud 4 lapsega kuid pole seda iial teinud avalikult. Selles mõttes avalikult, et kohvikus või kontserdil löön tissid paljaks. Igas kaubanduskeskuses on imetamise tuba, ei pea keset koridori tosse lehvitama ( nagu tehakse). Väliüritustel olen läinud kas kuskile varjulisse kohta või autosse vms.
    Ei poolda üldse äärmuseid, ei avaliku imetamise materdajaid ega pooldajaid. On alati ka võimalus leida kesktee.

    • Eks see tegelikult on mu meelest üks pseudoteema. ja ei ole õigus neil, kes ütlevad, et püsi titega kodus ja ei ole õigus neil, kes ütlevad, et kui tahan siis kasvõi paljalt, sest laps peab süüa saama. Aga kirgi kütab iga jumala kord.

Leave a Reply